Контакти

Екип:

МАРИЯ ПЕЛОВСКА
Офис-асистент и Асистент на терен
Мария все още е студентка в специалност „Международна политика на френски и английски език“ и майнър програма „Кино и телевизия“ на Нов български университет.
Тя от скоро е при нас и бързо и успешно се вписа в екипа офис-асистент и асистент на терен. Справя се делово с всякакъв тип задачи. В качеството си на администратор ще поддържа актуална базата данни в платформата и ще разписва дигитално договори и декларации за авторските права на артист изпълнителите.
КРИСТИНА ВИТАНОВА
Видео монтажист и колорист
Офис-асистент и Асистент на терен
Кристина е студентка в Нов български университет със специалност „Кино и телевизия“, специализация „Филмова и телевизионна режисура“ и майнър/втора специалност „Графичен дизайн“. За кратко време при нас тя натрупа значителен опит като офис-асистент и асистент на терен. Организирана, позитивна и комуникативна работи лесно с партньори и артисти-изпълнители. Работи отлично с офис и графични продукти. С акуратност и систематичност тя допринася за успешната ни дейност.  В качеството си на администратор ще поддържа актуална базата данни в платформата и ще разписва дигитално договори и декларации за авторските права на артист изпълнителите.

Връзка с нас:

newactors.casting@gmail.com
+359 884 98 90 99

Последвай ни:

Facebook

Съобщение